Försäljning Hus, Sosua, Puerto Plata, Dominikanska republiken, La Mulata

Försäljning - Cod. 38522

  • Typ: Hus
  • Område: 13772 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 2

Husets unika läge tillåter från terrassen en underbar panoramautsikt över det omgivande, vackert anlagda landskapet till havet, beroende på väderförhållandena till Puerto Plata! Den vackra utsikten kan inte blockeras av grannar.
Objekt: Två våningar villa med 429 m² på 13.772m² tomt (liten sluttning) med 2 sovrum och 3 badrum / toalett. Det angränsande pensionatet med eget badrum / toalett är vackert utformad och ligger också vid poolen och terrassen.
Villan har en rymlig öppen utdelning på 3 olika nivåer. Lägre nivå med kök, matsal, vardagsrum, toalett och tillgång till pool och terrass och till carport (2 parkeringsplatser). På mellannivån finns ingången, ett gästrum med toalett, matsalen och trappan. I det övre området finns ett stort kontor, sovrummet, badrum / toalett och balkong.
Vardagsrum, matplats och kök; alla med utsikt över den bifogade direkt till huset ca 200 m² pool och terrass, som erbjuder en magnifik utsikt. I den ca 100 m² stora poolen är en jacuzzi integrerad.
Dubbelgaraget och carport är rymliga och lämpliga för större bilar.
Villan har solsystem (24hrs.Srom), väl vatten, internet och tysk TV.
Runt huset, trädgården skapad av oss för en tropisk stil. Bananer, kokosnötter, avokado och limes kan ätas z. T. skörda året runt. Under året ger blommande växter en tropisk magisk värld. Alla typer av djurhållning är tillåtna.
Gästerna kan också hyras som bed and breakfast.
Den stora fastigheten kan enkelt byggas på med andra semesterhus.
Anslutning: till Sosua: ca 3 km / till stranden: ca 4 km / till den internationella skolan ca 1 km / till flygplatsen Puerto Plata ca 15 km / till sjukhuset ca 3 km / stad Puerto Plata ca 30 km

Den vackra fastigheten ligger mellan städerna Sosúa och Cabarete på norra kusten. Sosúa ligger på båda sidor av den långa Playa Sosúa. Stranden erbjuder vattensporter. Sandstranden är kantad med restauranger och souvenirbutiker. Sosúa består av två distrikt: Los Charamincos i väst och El Batey i öster. Vid ett närliggande korallrev kan du dyka underbart. Dykningsturer leder till omkring vraket av 1993 sjunkna Zingra. Sosúa är en turbulent utväg på en klippig strand mellan Puerto Plata och Cabarete. Sosúa är uppdelad i en mestadels bebodd av lokalbefolkningen, belägen väster om Bay Charmicos distriktet och i öster, turist El Batey. Sedan 1970-talet har den tidigare fiskebyen utvecklats till en roligt kärleksfull liten stad med smala gator, där människor kan promenera runt bra från restaurang till restaurang eller från bar till bar på natten.
Cabarete är den sportigaste semesterorten i Dominikanska republiken, som är skyldig till sin turismsboom framför allt den optimala vind- och kitesurfingförhållandena. Den genomsnittliga vindkraften i den tidigare strandbyn i den tidigare fiskebyen är ungefär fyra till fem Beaufort; även på sommaren och hösten. Denna Cabarete var en eftertraktad sport för windsurfingfreaks från hela världen. Scene pubar på huvudgatan i byn, längs vägen mellan Sosúa och Río Juan, lockar också turister från närliggande byar.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB