Försäljning Åkermark, Las Terrenas, Samanà, Dominikanska republiken, 24 Calle Fablo ABREU

Försäljning - Cod. 21011

  • Typ: Åkermark
  • Område: 600 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 2

Las Terrenas, Samana har några av de vackraste berg och stränder side-by-side i Dominikanska republiken. du kan vara en tusen meter hög på bara några minuter. Ligger på Atlanten Las Terrenas är den nya porten i Samana Peninsula. När en liten fiskeby i Karibien Las Terrenas är har blivit en växande stad. En av de nyaste destinationer i landet har stora spår av mark och är fortfarande ganska avlägset med utrymme att växa.
Den turistiska flödet till detta område kommer att öka kraftigt så många förbättringar av infrastrukturen har gjorts av regeringen. Vägarna är betydligt bättre. Tillgång till Capitol Santo Domingo, tar nu bara 2,5 timmar med bil eller buss. Bara 30 kilometer i väster finns en ny flygplats "El Catey" ligger mellan Sanchez och Nagua. En resa från New York till LT kan nu göras på under tre timmar.
Denna fastighet ligger alldeles intill den nya moderna sjukhus som beräknas öppna senare i år. En ny Ville byggdes här kommer bara att öka i värde och generera hyresintäkter från att besöka familjer och läkare kommer att behöva en plats att leva.
Vi förväntar oss att priserna för mark kommer att fortsätta öka för bostäder med en sådan underbar tillgång till sjukhuset, havet och i bergen med underbar utsikt mot havet. Samana är en av de mest attraktiva möjligheter för investeringar
Närliggande attraktioner inkluderar:
Samana Zip-line Tour, Tainopark, Rudys Rancho (Las Galeras), Playa Rincon, Playa Moron, El citron, Cayo Levantado (Bacardi Island), Playa Bonita, Las Terrenas, El Salto del Limon, Parc National Los Haitises, Samana Bay, (Santa Barbara de Samana), valar (Las Ballenas), Ecoturismo Salto del Limon, Boca el Diablo, The Tower, Bay of Punta Tibisi, La Hacienda Beach

Fråga efter denna bostad


Free real estate ads
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB